Przepraszamy za niedogodności.
Wyszukaj ponownie to co szukasz
Najczęściej Kupowane
Piwo jasne, górnej fermentacji, niefiltrowane. Leżakuje ok. 2-3 tygodnie. Do jego produkcji używamy słodu jęczmiennego i słodu pszenicznego oraz chmielu Spalt Select. W smaku intensywne, lekko drożdżowe, delikatnie goryczkowe. Bardzo aromatyczne, z wyczuwalnymi nutami banana i goździków.
Nasz ŁOŚ to nie byle ktoś! Reprezentuje styl piwny, którego jeszcze w Przystanku nie było - BARLEY WINE ŁOŚ jest piwem treściwym, mocnym i wyraźnie słodowym. To idealny partner na zimowy wieczór Nasz ŁOŚ BARLEY WINE leżakował rok w beczkach po żytniej whisky, a potem zaszczepiliśmy go dzikimi kulturami drożdży i otrzymaliśmy Brett Barley Wine. Jest mocno, jest dziko, jest funky i jest owocowo....
Piwo jasne, dolnej fermentacji, niefiltrowane. Leżakuje ok. 5-7 tygodni. Do jego produkcji używamy słodu pilzneńskiego (z polskich słodowni), doprawionego słodem karmelowym oraz chmieli Iunga i Spalt Select. W smaku wyraziste, z mocno wyczuwalną chmielową goryczką.
Piwo w tym stylu nazywane jest również „amerykańskim pilsem“. Jest to piwo górnej fermentacji, chmielone na zimno. Do jego produkcji użyliśmy słodów pale ale, pilzneńskiego i pszenicznego oraz amerykańskich chmieli: Amarillo, Centenial, Citra, Columbus. Nasz american pale ale charakteryzuje się wyraźną goryczką i delikatnym, słodowym smakiem. W aromacie wyczuwalny zapach owoców tropikalnych i...
Piwo dolnej fermentacji, o wysokim ekstrakcie początkowym (19 stopni Plato). W aromacie słodowe z nutami karmelowymi. Przebija się suszona śliwka, czekolada i kawa. W smaku wyraźnie słodowo-karmelowe z elementami czarnej kawy i gorzkiej czekolady.
Jasne piwo górnej fermentacji, o słomkowym kolorze. W aromacie dzikość, rozmaryn, sosna, trochę nafty. Wytrawne, z nutą kwasowości. Leżakowało pół roku w beczkach po chardonnay. Pozycja must have dla tych, którzy szukają nowych, piwnych doznań.
Jasne piwo górnej fermentacji, który swój delikatny, różowy kolor zawdzięcza kwiatom hibiskusa. W aromacie dojrzałe letnie owoce, w smaku delikatne ale z wyczuwalną goryczką. Lekko wytrawne i orzeźwiające.
Nasze pierwsze kwaśne piwo i nasz pierwszy medal na Konkursie Piw Rzemieślniczych w 2018 roku, w kategorii Sour Ale. Leżakuje w dębowych beczkach po winie z dodatkiem świeżych wiśni. W aromacie rześkie, wiśniowe i dzikie. Orzeźwiające, lekkie i delikatnie kwaśne.
Wyszukaj ponownie to co szukasz