
Klasyczne kimchi
Klasyczne kimchi - naturalny probiotyk, idealny na czas obniżonej odporności. Kapusta pekińska, dużo czosnku, por, marchew, jabłko i pasta z czerwonej papryki goczugaru. Ostre!
Ekstrakt: 16,5
Alkohol: 6,5%
Bezpieczne zakupy
Dostawa pod Twoje drzwi
Masz możliwość zwrotu
Jasne, mętne piwo górnej fermentacji obficie nachmielone amerykańskim chmielem MOSAIC. Wyraźnie goryczkowe, ze słodką nutą. Soczysta propozycja dla spragnionych smaku.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Klasyczne kimchi - naturalny probiotyk, idealny na czas obniżonej odporności. Kapusta pekińska, dużo czosnku, por, marchew, jabłko i pasta z czerwonej papryki goczugaru. Ostre!
Piwo dolnej fermentacji, o wysokim ekstrakcie początkowym (19 stopni Plato). W aromacie słodowe z nutami karmelowymi. Przebija się suszona śliwka, czekolada i kawa. W smaku wyraźnie słodowo-karmelowe z elementami czarnej kawy i gorzkiej czekolady.
Nasz ŁOŚ to nie byle ktoś! Reprezentuje styl piwny, którego jeszcze w Przystanku nie było - BARLEY WINE ŁOŚ jest piwem treściwym, mocnym i wyraźnie słodowym. To idealny partner na zimowy wieczór Nasz ŁOŚ BARLEY WINE leżakował rok w beczkach po żytniej whisky, a potem zaszczepiliśmy go dzikimi kulturami drożdży i otrzymaliśmy Brett Barley Wine. Jest mocno, jest dziko, jest funky i jest owocowo....
Jasne piwo górnej fermentacji, o słomkowym kolorze. W aromacie dzikość, rozmaryn, sosna, trochę nafty. Wytrawne, z nutą kwasowości. Leżakowało pół roku w beczkach po chardonnay. Pozycja must have dla tych, którzy szukają nowych, piwnych doznań.
Nasza Forest IPA to jasne piwo uwarzone z dodatkiem pędów sosny i soczyście nachmielone amerykańskimi chmielami. Chcieliśmy w ten sposób zabrać Was na spacer po naszych ukochanych Borach Tucholskich. W aromacie dominują akcenty żywiczne oraz sosnowe. W smaku piwo jest wytrawne, z wyraźnie zaakcentowaną goryczką.
Ciemne piwo górnej fermentacji. Do jego produkcji użyliśmy palonych słodów i laktozy. Dodanie laktozy do piwa sprawia, że staje się ono delikatnie słodkie w smaku, a do tego gładkie i muślinowe w strukturze. W procesie warzenia dodaliśmy świeżych i mięsistych lasek wanilii burbońskiej, które przywieźliśmy z naszego wyjazdu na Madagaskar. W aromacie wyczuwalna kawa, pralinka i ciemna czekolada....
Piwo górnej fermentacji, chmielone na zimno, do którego produkcji użyliśmy najlepszej jakości słodu pale ale oraz nowofalowych odmian amerykańskich chmieli: Citra, Ahtanum, Centenial i Chinook. Nasza IPA charakteryzuje się zdecydowaną goryczką i wyraźną, słodową podbudową. Aromat kwiatów i tropikalnych owoców oraz piękna złota barwa i trwała piana to jego cechy charakterystyczne.
Nasze pierwsze kwaśne piwo i nasz pierwszy medal na Konkursie Piw Rzemieślniczych w 2018 roku, w kategorii Sour Ale. Leżakuje w dębowych beczkach po winie z dodatkiem świeżych wiśni. W aromacie rześkie, wiśniowe i dzikie. Orzeźwiające, lekkie i delikatnie kwaśne.
Jasne, mętne piwo górnej fermentacji. Chmielone zarówno w trakcie warzenia, fermentacji jak i leżakowania. Gładkie i kremowe, z wyraźną chmielową nutą. W aromacie dominują nuty owoców tropikalnych.
Piwo jasne, górnej fermentacji, niefiltrowane. Leżakuje ok. 2-3 tygodnie. Do jego produkcji używamy słodu jęczmiennego i słodu pszenicznego oraz chmielu Spalt Select. W smaku intensywne, lekko drożdżowe, delikatnie goryczkowe. Bardzo aromatyczne, z wyczuwalnymi nutami banana i goździków.
Piwo w tym stylu nazywane jest również „amerykańskim pilsem“. Jest to piwo górnej fermentacji, chmielone na zimno. Do jego produkcji użyliśmy słodów pale ale, pilzneńskiego i pszenicznego oraz amerykańskich chmieli: Amarillo, Centenial, Citra, Columbus. Nasz american pale ale charakteryzuje się wyraźną goryczką i delikatnym, słodowym smakiem. W aromacie wyczuwalny zapach owoców tropikalnych i...
Piwo górnej fermentacji. Jasny, słomkowy kolor. Metne. Do jego produkcji używamy słodu pszenicznego i jęczmiennego oraz chmielu Citra, który odpowiada za rześki, cytrusowy aromat. Lekkie, pszeniczne piwo, idealne na cieplejsze dni.
Zdobywca złotego medalu na Konkursie Piw Rzemieślniczych 2019 w kategorii flanders. Nasza duma! Wyjątkowy alkohol, który powstał z inspiracji piwną kulturą Belgii. Do wrzenia używamy belgijskiego szczepu drożdży. Następnie piwo leżakuje aż rok w dębowych beczkach po czerwonym winie z dodatkiem dzikich drożdży. Piękny, intensywnie rubinowy kolor. W aromacie wiśnie, dzikość i oczywiście dobre...
Piwo jasne, dolnej fermentacji, niefiltrowane. Leżakuje ok. 5-7 tygodni. Do jego produkcji używamy słodu pilzneńskiego (z polskich słodowni), doprawionego słodem karmelowym oraz chmieli Iunga i Spalt Select. W smaku wyraziste, z mocno wyczuwalną chmielową goryczką.
Piwo dolnej fermentacji, w którym główną rolę grają słody, co daje wyraźny, słodowy smak. Końcówka umiarkowanie wytrawna. Do produkcji tego piwa używamy słodu pilzneńskiego, monachijskiego i wiedeńskiego. Piwo jest delikatnie chmielone dwoma rodzajami szlachetnych, niemieckich chmieli – Hellertau Tradition i Hersbrucker.
error Chwilowo nie możesz polubić tej opinii